Nelu Ploieşteanu, DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE la câteva luni de la MOARTEA fiului său: „Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe…”

Nelu Ploieşteanu, DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE la câteva luni de la MOARTEA fiului său: „Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe…”
Nelu Ploieşteanu, DEZVĂLUIRI TULBURĂTOARE la câteva luni de la MOARTEA fiului său: "Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe..."

Nelu Ploiesteanu a facut dezvaluiri tulburatoare la cateva luni de la moarte fiului sau, despre care povesteste ca il viseaza si ii viziteaza mormantul in permanenta.

„Eu l-am visat doar o dată. Copiii mei îl visează mereu. Chiar astăzi, fetiţa mea l-a visat că le dădea pepene să mănânce. Fetele mele sunt într-o legătură directă şi divină cu el.

Băiatul are aproape cinci luni de când a murit, niciodată nu am lipsit de acolo (n.r. de la mormântul fiului său). Am făcut un sanctuar. Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul. Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe. Cred că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat să rezistăm.

Soţia mea spune că nu ştie să mai meargă fără el. Ne este foarte greu. Toţi copiii dorm cu poza lui, dar eu evit să mă uit la poze. Dumnezeu ne-a dat putere”, a declarat Nelu Ploieșteanu în cadrul emisiunii de la Antena Stars.

În luna aprilie a acestui an, lăutarul Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fiul, Mihăiță. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie. Mihăiță se afla în grija fostei soții a lui Nelu Ploieșteanu, Elena, scrie libertatea.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • … de ce nu vine nebuna aia de doctora oftalmoloaga sa spuna ce ”bune” sint vacinurile cumparate de ei din bangladesh ? sau doftoroiul ala de arafat care si el s-a minjit la bani nemunciti ? Ei stiu cum este sa ai in grija un astfel de om pe care vaccinurilor lor l-au nenorocit ? astia sint ”somitatile” unei tari de lumea a trei !

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X