Necazurile se țin scai de Mario Iorgulescu! Decizie de ultimă oră luată de procurori

După accidentul grav pe care l-a comis în timp ce gonea cu 240 km/h sub influenţa drogurilor, omorând un tânăr nevinovat, Mario Iorgulescu a fugit să se trateze la o clinică din Italia. În acest sens, instanța a luat o măsură de urgență ce-l vizează direct pe fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu.

Judecătorii l-au citat pe Mario Iorgulescu la clinica din Italia. El trebuie să vină urgent în România, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost acuzat de răpirea unui bărbat şi torturarea acestuia. Instanţa de fond a dispus achitarea lui Mario Iorgulescu, însă procurorii au contestat decizia, iar acum judecătorii vor să îl audieze pe fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit spynews.

Citește și: Adevarul despre cafea! Asta schimba tot ce stiai pana ACUM

Dacă nu se va prezenta la termen, Mario Iorgulescu riscă o amendă, apoi ar putea fi adus cu „mascaţii”, chiar din clinica din Italia, şi dus cu forţa în faţa judecătorilor.

Reamintim că, recent, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a provocat un accident rutier soldat cu victime, el fiind sub influența alcoolului și a drogurilor.

Necazurile se țin scai de Mario Iorgulescu! Conducătorul auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive. Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat, la momentul respectiv, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.