}

Neasteptat! Teo Trandafir a rupt tacerea si a vorbit despre CASATORIE: „La altar la 50 de ani?…”

Neasteptat! Teo Trandafir a rupt tacerea si a vorbit despre CASATORIE: „La altar la 50 de ani?…”
Neasteptat! Teo Trandafir a rupt tacerea si a vorbit despre CASATORIE: "La altar la 50 de ani?…"

Teo Trandafir a oferit dezvaluiri neasteptate despre casatorie! Prezentatoarea TV a fost maritata de doua ori, insa casniciile sale au fost lipsite de noroc si nu au durat prea mult. 

Chiar daca nu a avut noroc in dragoste, Teo Trandafir este o femeie de succes, emana fericire si traieste impreuna cu Maia, fetita pe care a adoptat-o in urma cu 14 ani, care i-a schimbat viata radical.

In cadrul unui interviu acordat pentru OkMagazine, Teo Trandafir si-a deschis sufletul si a vorbit pentru prima data despre casatorie. Prezentatoarea TV a marturisit ca nu este facuta pentru maritis si nici nu se mai vede in fata altarului.

„La altar la 50 de ani?… Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu… Iubita mea, dacă tu înţelegi că şase luni pot însemna un mariaj înseamnă că eşti foarte îngăduitoare. Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! „Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?””, a declarat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Într-o simplă relaţie, te ridici şi pleci. Eu am plecat de acasă de la mine în ziua în care n-am mai suportat”, a mai spus vedeta.

Fiind intrebata daca isi doreste sa mai aibe un copil, Teo Trandafir a declarat: „Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodată…

Nu m-am răzgândit. Eu nu sunt făcută să fiu mamă. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisă foarte clar, cu adresă, cu tot. N-am avut ce să fac. Cum să abandonezi un copil nou-născut? Nu aveam cum să zic „Nu. M-am trezit la 36 de ani cu toată viaţa dată peste cap, cu un copil care răcnea, cu mine care nu eram pregătită pentru aşa ceva. Am plecat la serviciu dimineaţa şi m-am întors seara acasă cu un copil nou-născut. N-a fost bine. M-am speriat îngrozitor…

Nici măcar nu-i zicem adopţie. Din secun­da în care s-a născut, eu am preluat-o. La 36 de ani îmi era bine cum eram, eram deja împăcată cu gândul că n-o să am niciodată copii. Toate prietenele mele erau disperate că le ticăie ceasul, mie nu-mi ticăia nimic”.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X