Neașteptat! Oana Roman a RUPT TĂCEREA ȘI A VORBIT DESPRE căsnicia cu Marius! „Pentru mine a fost foarte greu…”

Neașteptat! Oana Roman a RUPT TĂCEREA ȘI A VORBIT DESPRE căsnicia cu Marius! „Pentru mine a fost foarte greu…”
Neașteptat! Oana Roman a RUPT TĂCEREA ȘI A VORBIT DESPRE căsnicia cu Marius! „Pentru mine a fost foarte greu...”
Autor:

Neașteptat! Oana Roman a RUPT TĂCEREA ȘI A VORBIT DESPRE căsnicia cu Marius! „Pentru mine a fost foarte greu…”

Când au împlinit cinci ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei au mers patru zile într-o mini vacanță pe Costa de Azur. În decursul acestor ani, cei doi au trăit experiențe plăcute, dar și neplăcute, ba chiar au fost la un pas de divorț.

Invitați în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, la Pro TV, Oana și Marius au făcut un bilanț despre cum au decurs cei cinci ani de căsnicie.

„Și sus și jos. Primul an a fost frumos, al doilea an s-a transformat din miere în zahăr. Au fost ani mai grei, ani mai buni, am trecut prin foc și miere. Au fost cinci ani cu de toate. (…) Oana este mai vulcanică, eu sunt balanță și sunt mai calm. Amândoi am echilibrat balanța”, a povestit Marius Elisei.

„În ultimii ani am fost mai echilibrată, m-am mai liniștit. Am mai și îmbătrânit un pic și sunt mai matură, dar încercăm să ne facem momente frumoase…

Pentru mine a fost foarte greu, au fost câteva luni care pentru mine au însemnat câțiva ani, a fost înfiorător de greu să fiu singură și îi spuneam să vină acasă că nu mai pot. Nu din cauza faptului că trebuia să stau singură cu Iza, ci pentru că eu mă recuperam fizic și psihic încă nu eram recuperată după tot greul prin care trecusem”, a mai spus Oana.

Mai mult, fiica fostului premier a povestit o întâmplare amuzantă apărută după un singur zvon după ce s-au certat foarte rău într-o noapte. Soțul ei a postat pe contul personal de Facebook un mesaj care sugera o posibilă despărțire, după cearta cruntă cu soția lui.

„Eu m-am culcat căsătorită și era să mă trezesc divorțată. M-am trezit și aveam 100 de apeluri, zeci de mesaje. Nu înțelegeam, am crezut că s-a întâmplat ceva, m-am speriat. Toată lumea mă întreba de ce divorțez și eu spuneam că  nu divorțez. Toate lucrurile astea ne-au întărit, până la urmă ne-am dat seama că ne este mult mai bine împreună decât deparat. Avem un copil senzațional cu care facem activități superbe… Noi petrecem foarte mult timp împreună, ca familie și asta este foarte important” , a povestit Oana Roman, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, la Pro TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X