Neașteptat! Ce meserie a avut un nume greu din showbiz înainte de televiziune

Neașteptat! Raluca Bădulescu a mărturisit că, înainte de a cunoaște succesul din televiziune, a avut o altă meserie. Se pare că și pe aceasta o făcea la fel de bine, însă ceva nu a mers.

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Viva, Raluca Bădulescu a vorbit despre începuturile sale în carieră.

Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat

„Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, a declarat Raluca Bădulescu.

Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

„Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, a spus Raluca Bădulescu pentru sursa citată.