evzmonden.ro Web analytics

Nea Marin, DEZVALUIRI de ULTIM MOMENT despre starea sa de SANATATE: „Și-a făcut toată lumea griji …”

Nea Marin, DEZVALUIRI de ULTIM MOMENT despre starea sa de SANATATE: „Și-a făcut toată lumea griji …”
Nea Marin, DEZVALUIRI de ULTIM MOMENT despre starea sa de SANATATE: "Și-a făcut toată lumea griji ..."

Invitat in cadrul emisiunii XNS, prezentata de Dan Capatos, indragitul Nea Marin a vorbit deschis despre starea sa de sanatate.

Cel care le-a dat de furca concurentilor din emisiunea ‘Poftiti la Nea Marin’, nu a fost ocolit de problemele de sanatate, insa in momentul de fata sustine ca este intr-o stare buna.

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme.  Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou.”, a povestit Nea Marin, la Xtra Night Show, potrivit Libertatea. 

Reamintim ca au fost si momente in care Nea Marin a avut probleme grave de sanatate. In timpul emisiunii pe care o prezenta in urma cu ceva timp, acesta a facut o marturisire socanta.

Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sange”, a declarat Nea Marin  in cadrul emisiunii pe care o prezenta la acea vreme.

In urma analizelor si a investigatiilor, Nea Marin a primit verdictul din partea medicilor: „Am facut radiografie la plamani si nu am nimic. Problema e aici: faringe si laringe. Nu am voie sa vorbesc sapte zile.”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X