Natașa Rabb, celebra actriță care joacă pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, a făcut declarații sfâșietoare la două luni de la moartea soțului.

Val Guțul, bărbatul care i-a fost soț vreme de 38 de ani, a murit, din cauza unei boli cumplite, iar îndrăgita actriță îl plânge neîncetat și nu se poate împăca cu ideea că u mai este lângă ea. Ea spune că „mi-e greu, mi-e foarte greu…când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu”.

„Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic…L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu…când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu”, a mărturisit Natașa, care nu s-a putut abține din plâns.

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

„După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre. Of, Doamne, Dumnezeule…Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată…l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine”, a mai spus Raab, potrivit tacataca.prosport.ro.