Nataşa Raab, îndrăgita actriță, care joacă pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu 19 ani.  În tot acel timp, ”Coana Chiva”și-a pierdut speranța la viață, însă, cu ajutorul soțului ei, care este medic și a tratamentelor , a reuşit să scape de cancerul ovarian.

Nataşa Raab, în vârstă de 66 de ani, spune că a reușit să învingă boala, însă visul de a deveni mama s-a spulberat brusc, iar actrița a suferit cumplit din acest motiv.

Nataşa Raab a învins CANCERUL. Ultima mea şansă s-a dus

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a povestit Nataşa Raab în emisiunea „Constantin 60”, de la Prima TV.

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

După acest episod șocant, Natașa a  mai trecut printr-o dramă, atunci când tatăl său a murit. Actrița si-a deschis sufletul și a oferit confesiuni despre familia sa. Actrița a vorbit despre moartea tatălui sau, dar și despre boala care îl macină pe fratele sau.

„Sunt foarte necăjită că acum trebuie să sufere și el. Tatăl meu s-a prăpădit foarte de tânăr, la 51 de ani.

Și acum sunt foarte necăjită pentru că fratele meu are doar 53 de ani și i-au găsit o tumoră pe pancreas. Eu mă știu că în această viață am făcut numai fapte bune. Eu știu pentru păcatele cui plătesc?”, a declarat Natasa Raab.