Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Nadine a vorbit cu sinceritate despre viața sa de familie. Vedeta de la TVR și-a definit în mod categoric rolul în micul său univers. „Rolurile noastre sunt clare; el se zbate pentru noi, eu mă ocup de casă, copil, economii, vacanţe şi calitatea vieţii în general. Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă.”

Nadine a mai mărturisit că a înțeles cum funcționează un bărbat și asta o ajută foarte mult: „Înţeleg cum funcţionează orgoliul la bărbat şi am grijă să nu îl pun în situaţia de a se simţi emasculat. Asta mă face să fiu o soţie isteaţă.  Nu cicălesc. Spun o dată, maxim de două ori, dacă nu se face, fac eu sau nu mai îmi bat capul. Nu întreb unde se duce şi când se întoarce, deoarece sunt conştientă că nu este proprietatea mea, iar faptul că alege să vină acasă este semn că vrea să continuăm parteneriatul/căsnicia”.

Citește și: Așa mamă, așa fiică! Deva Cassel seamănă izbitor cu mama sa, fumoasa actriță Monica Bellucci

Nadine a povestit că singurul lucru pe care i-l reproșează soțul său, este faptul că e cu capul în nori, „că sunt căscată şi prea detaşată de tot şi toate. Ar vrea să fiu mai ca el, dar ar fi păcat, ne completăm atât de frumos prin diferenţele dintre noi”.