In cadrul unui interviu acordat pentru Viva!, frumoasa Nadine a oferit detalii nebanuite despre viata sa personala, dar a amintit si de scandalul sexual in care a fost implicata in 2012. 

Reamintim ca vedeta il acuza pe Claudiu Bleont de hartuire sexuala, in cadrul unei piese in care Nadine a fost invitata sa joace impreuna cu actorul.

Potrivit dezvaluirilor sale, Claudiu Bleont ar fi inceput sa ii faca avansuri cu tenta sexuala de fata cu sotul ei.

„Eram la Slatina de față cu primarul, cu prefectul, cu toată lumea, iar el a spus: Nadine, te mai … cu mine? Lucru foarte umilitor pentru mine și soțul meu. Ce m-a uimit cel mai tare a fost că permanent, majoritatea spuselor lui cu tentă sexuală, în ceea ce mă privea, erau cu foarte mulți martori și într-un fel mă relaxa asta pentru că era transparență și ea era de față”, a declarat Nadine, pentru sursa mai sus citata.

Citește și:

„Nu mă mai identific cu nimic din ce a fost. Trăiesc doar în AICI ȘI ACUM, fiind singura realitate pe care o posed. Restul este iluzie. Nu există. Așadar, trebuie să revin la ce spuneam mai devreme despre ce înseamnă  să pui tot soiul de personaje peste trup și minte.
Claudiu Bleonț este un actor. Nu știu dacă, și în România, actorii primesc sporuri pentru riscul dedublării personalității. Atunci am fost furioasă și am făcut ce am știut mai bine, am ieșit din proiect. Acum înțeleg că fiecare se duce pe sine cum poate mai bine. Cel mai greu este să fii om. Să ai trup și minte și să le menții în armonie.

Citește și:

Nu toți reușim asta. Sfătuiesc femeile să învețe să își apere trupul. Să uite că sunt „doamne și să se ducă la cursuri de apărare. Și, la fel de important, să învețe să își fortifice mintea. Astfel de oameni pot distruge vieți. Cele mai multe dintre noi știm ce înseamnă abuzul. Iar abuzul nu este doar fizic, ci și emoțional. De aceea, trebuie să învățăm să ne protejăm fizic și emoțional”, a mai spus vedeta.