evzmonden.ro Web analytics

Nadia, MESAJ SFÂŞIETOR după MOARTEA regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu

Nadia, MESAJ SFÂŞIETOR după MOARTEA regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu
Nadia, MESAJ SFÂŞIETOR după MOARTEA regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu

Toți cei care l-au cunoscut au fost luați prin surprindere marți ca urmare a anunţului trist că fostul comentator sportiv, Cristian Țopescu, a încetat din viață la vârsta de 81 de ani, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, în vârstă de 56 de ani, a postat pe pagina personală de socializare un mesaj tulburător după aflarea veștii că fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit.

”Astăzi este o zi trista. Un om extraordinar care va rămâne mereu in inimile noastre. Mulțumesc, Cristian pentru momentele minunate!, a fost mesajul scris de fosta gimnastă.

În urmă cu câteva ore, Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, a spus pentru TRV că moartea lui Cristian Ţopescu este un moment extrem de trist în istoria României.

“M-aţi trezit cu o veste foarte tristă. Am auzit că era destul de bolnav. Am fost în Europa şi am încercat să îi trimit un mesaj de încurajare. Îmi pare rău, cred că este un moment în care fiecare dintre noi va trebui să ne oprim un minut din ceea ce facem şi să ne gândim la ce a făcut acest om pentru sportul din România şi pentru toată lumea care a fost alături de el. Mă consideram ca şi copilaşul lui. Montrealul s-a scris împreună”, a spus Nadia Comăneci.

Cristian Țopescu a fost un comentator sportiv, jurnalist și politician român. El a murit marți, 15 mai 2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Fostul comentator sportiv, licențiat al Institutului de Educație Fizică și Sport , Țopescu, suferea de mai multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X