Mutare bomba la Antena1! Mirela Vaida a fost inlocuita. Iata cine este noua prezentatoare TV. Surpriza uriasa!

Emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” aduna în urmă cu câțiva ani o mulțime de telespectatori, iar asta și datorită Mirelei Vaida, care a ajuns să fie una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv de la noi. Acum, o altă vedetă îi ia locul în noua emisiune matrimonială „Mireasa”.

Diana Dumitrescu, devenită recent mama unui băiețel, va fi noua prezentatoare a show-ului ce va începe în curând la Antena 1. Telespectatorii vor avea ocazia să o revadă pe proaspăta mămică într-un reality-show.

Citește și: Andreea Bălan recunoaște: „Aveam nevoie de această lecție”

Astfel că, după o lungă perioadă de pauză, Diana revine pe micile ecrane, de data aceasta nu într-un serial, ci la cârma unei emisiuni.

Mă bucur că Mireasa este un show live

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie sã recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată.

Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, a declarat Diana Dumitrescu, potrivit Wowbiz.