}

Mugur Mihaescu, patron de club, afectat grav de legea anti-fumat

Mugur Mihaescu, patron de club, afectat grav de  legea anti-fumat
Mugur Mihaescu, patron de club, afectat grav de legea anti-fumat
Autor:

Legea care interzice fumatul în spațiile publice a afecta grav patronii din restaurantele și cluburile din Romania, iar unul dintre ei este actorul Mugur Mihaescu. 

Mugur Mihaescu, patron de club, a mărturisit pentru Mediafax ca a aparut un fenomen nou după intrarea în vigoare a acestei legi: „Sunt si cazuri în care clientii spun ca ies afara la un fum si nu se mai intorc sa-si achite nota de plata, ni s-a intamplat si noua in vreo doua seri”.

Actorul speră să se dea o lege bună, deoarece este prea dură pentru fumatori.

„Am spus de prima oara ca trebuie amendata aceasta lege, nu este o lege normala, este facuta din topor, sper ca pe ultima suta de metri sa se dea o lege care este buna si care este pentru toata lumea, si pentru nefumatori, sa-i protejeze in continuare, ceea ce mi se pare corect, dar nici sa-i arunci pe ceilalţi ca pe niste caini, indiferent ca e viscol afara, -20 de grade, tu sa-i trimiţi in frig, nu mi se pare corect. Atata timp cat nefumatorul nu intra in contact cu fumatorul, este foarte bine, adica sa nu fie nevoit nefumatorul sa treaca prin fum ca sa ajunga la locul lui”, a mai adăugat actorul.

Mugur

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X