Motivul pentru care Daniela Crudu a luat bătaie! Imediat după ce a apărut știrea că Daniela Crudu a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a reclamat că a fost bătută de iubitul ei, toată lumea s-a întrebat care a fost motivul. Se pare că gestul de cruzime al bărbatului nu a fost un act de gelozie, ci un alt motiv bine întemeiat.

Într-un material realizat în exclusivitate de Cristi Brancu apar informații extrem de interesante.

Mai jos cităm din ultimul video postat de acesta: „De data aceasta filmul nostru se desfășoară în mașină pentru că acțiunea care a zguduit săptămâna trecută lumea mondenă s-a petrecut într-o mașină.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Într-o mașină de teren și se pare că bordul a fost cel care a dat lovitura de grație unei femei care nu merită să fie bătută. Trebuie să observăm faptul că există două feluri de a se aborda acest subiect. din punct de vedere public”, a spus Brancu.

„Sunt unii care încearcă să îl cauționeze pe el și de ce spun acest lucru pentru că singura soluție pentru ca acest croat să fie cauționat este să se dea o justificare acțiunii violente. Așa a apărut o informație cum că domnul croat ar fi descoperit în acea seară că Daniela Crudu ar fi luat cam 70.000 de euro fără ca el să știe din contul lui de om bogat”, a mai adăugat vedeta TV.

„Cred că acest lucru ar însemna că Daniela Crudu a avut o operație pe creier sau s-a întâmplat ceva, ori e un zombi. Pentru că Daniela Crudu nu este o femeie care se umblă ca altele după foarte-foarte mult „material. Nu a fost niciodată o producătoare în adevăratul sens al cuvântului, nu umblă după un țel financiar foarte mare. Prin urmare Dacă Daniela Crudu nu a stat alături de oameni care i-au pus să foarte mulți bani la picioare nu știu de ce s-ar fi hotărât să-l delapideze pe acest om”, a concis realizator ul de la Antena Stars.