Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a vrut să vadă cum este să studiezi în străinătate. A primit o bursă Erasmus de 800 de euro și a fost primită la o universitate din Birmingham, pentru a studia științe politice. Numai că, tânăra și-a întrerupt anul de studii pe care trebuia să-l urmeze în străinătate și se va întoarce acasă.

Pe 8 decembrie, ea va da o petrecere de ziua ei, iar apoi se va întoarce în România, după numai câteva săptămâni petrecute departe de casă.

Motivul pentru care Julie Stanciu a renunțat la studiile din străinătate, pe care mulți studenți și le doresc, a fost explicat de mama acesteia, Dana Săvuică. „Julie a fost trimisă acolo de Universitatea Bucureşti, a cărei studentă e la Ştiinţe Politice. A intrat pe singurul loc cu bursă, dar nu mai vrea să rămână acolo. S-a convins că învăţământul nostru universitar e net superior celui din Marea Britanie. Se mai adaugă şi dorul de prieteni, părinţi, chiar şi clima… Ea îşi doreşte să ajungă diplomat, ca bunicul ei. Tatăl meu, George Săvuică, a fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaezia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru, Finlanda”, a mai spus Dana Săvuică.