evzmonden.ro Web analytics

Motive nebanuite pentru care barbatii proaspat insurati insala

Motive nebanuite pentru care barbatii proaspat insurati insala
Motive nebanuite pentru care barbatii proaspat insurati insala

Temerile privind infidelitatea partenerului nu sunt asociate, de regula, cu inceputurile casniciei, pe motiv ca atunci iubirea si pasiunea ar trebui sa fie inca foarte potente. Cu toate acestea, au loc acte de infidelitate, cel mai des fiind barbatii cei care calca stramb prin alte paturi.

In medie, aproximativ unu din cinci barbati proaspat casatoriti isi insala sotia la scurt timp dupa oficierea casatoriei. Asadar, presupusa iubire si pasiune specifica inceputurilor casniciei nu pune la adapost un cuplu casatorit de actele de infidelitate.

In destul de multe cazuri, inselatul are loc dupa mai trecerea mai multor ani de casnicie, iar actul de infidelitate este cumva inteles, nu neaparat scuzat sau scuzabil, de faptul ca atractie sexuala in cuplu a scazut concomitent cu instalarea rutinei in toate aspectele vietii in doi. Dar de ai insela tocmai la inceputul casniciei?

MOTIVUL NR. 1

Ei bine, primul motiv este usor de dedus, dat fiind ca mariajele din zilele noastre nu mai sunt aceleasi de acum cateva decenii. In prezent, partenerii care se casatoresc locuiesc deja impreuna de vreme buna, uneori ani, inainte de a-si pune pirostriile. Astfel ca ei traiesc deja intr-o casnicie neoficiala, impartind toate bucuriile, dar si toate grijile traiului in doi, inainte de a spune „Da” in fata ofiterului de stare civila sau in fata preotului. Prin urmare, inceputul casniciei nu echivaleaza nici pe departe cu inceputul traiului in doi, iar rutina sexuala si cea sociala pot fi deja bine instalate in relatie. Iata de ce unii barbati insala la inceputul casniciei.

Continuarea pe Lyla.ro

Tags: ,

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X