}

Motiv de îngrijorare pentru Andreea Ibacka? „Bebelușa nici acum nu dă semne…”

Motiv de îngrijorare pentru Andreea Ibacka? „Bebelușa nici acum nu dă semne…”
Motiv de îngrijorare pentru Andreea Ibacka? „Bebelușa nici acum nu dă semne...”
Autor:

Andreea Ibacka se numără printre puținele femei care depășit data probabilă a nașterii, iar specialistii considera ca de cele mai multe ori postmaturitatea nu reprezinta un motiv real de îngrijorare.

Andree Ibacka, soția lui Cabral, abia așteptă să-și țină în brațe fiica, însă aceasta se cam lasă așteptată. Vedeta spune că au trecut cele 40 de săptămâni, însă, conform specialiștilor, este în grafic. Orice sarcină finalizată între 37 și 42 de săptămâni este considerată la termen.

„9 luni și jumătate, pregătită de maternitate. #shopping”, a menționat vedeta pe un cont de Isocializare.

„Cât despre cele 9 luni și jumătate, era doar un fel de a spune, nu o măsurătoare precisă… Oricum, am trecut deja de cele 40 de săptămâni, iar bebelușa nici acum nu dă semne că s-ar grăbi să vină pe planeta noastră. Altfel, cele 40 de săptămâni sunt doar o perioadă medie de gestație. Așa cum bine mai scriau și alții, orice sarcină finalizată între 37-42 de săptămâni este considerată la termen. Deci suntem în grafic. Doamne Ajută!”, a explicat Andreea Ibacka.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X