Motiv de bucurie pentru romani! O noua MINIVACANTA se apropie. Asta da SURPRIZA!

Motiv de bucurie pentru romani! O noua MINIVACANTA se apropie. Asta da SURPRIZA!
Motiv de bucurie pentru romani! O noua MINIVACANTA se apropie. Asta da SURPRIZA!

O noua surpriza pentru romani! Anul viitor, bugetarii se vor bucura de 14 zile libere. In plus, exista probabilitatea ca guvernul sa suplimenteze aceste perioade, tinand cont de zilele in care cad sarbatorile oficiale.

Acest lucru se va intampla in cazul in care ziua de vineri, 27 Decembrie, va fi declarata zi nelucratoare prin hotarare de Guvern, pentru a se crea astfel o punte intre zilele de sambata si duminica si zilele de miercuri si joi, care sunt nelucratoare. Deoarece zilele de 1 si 2 ianuarie 2020 cad tot miercuri si joi, este posibil ca ziua de vineri sa fie declarata libera si apoi recuperata , fiind facuta astfel o” punte”, scrie Stirescu.

Anul viitor zilele libere sunt în număr de 14, și anume 1 ianuarie (miercuri), 2 ianuarie (joi), 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române (vineri), 17 aprilie – Vinerea Mare, ultima zi de vineri înaintea Paștelui (vineri), 19 aprilie – prima zi de Paști (duminică), 20 aprilie – a două zi de Paști (luni),1 mai – (vineri), 7 iunie – prima zi de Rusalii (duminică), 8 iunie – a două zi de Rusalii (luni), 15 august – Adormirea Maicii Domnului (sâmbătă), 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi chemat, Ocrotitorul României (marți),1 decembrie – Ziua Națională a României (marți), 25 decembrie – prima zi de Crăciun (vineri) , 26 decembrie – a două zi de Crăciun (sâmbătă), potrivit sursei mai sus mentionata.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X