Aseara, la emisiunea pe care o moderează la Realitatea TV, Denise Rifai a izbucnit, ca un vulcan, atunci când a auzit declarația liderului USR, Dan Barna, cum că nu ar băga mâna în foc pentru șansele moțiunii de cenzură.

Denise Rifai a spus că nu mai înțelege nimic din ”jocul” pe care îl face în acest moment USR, consemnează portalul www.dcnews.ro.

”Știm că pentru cei care au lucrat la această moțiune în frunte cu PNL sunt momente foarte dificile.

Eu nu înțeleg altceva. Eu nu înțeleg jocul pe care îl face liderul USR Dan Barna, care și aeară și astăzi ne-a tot spus și ne-a tot declarat că el e foarte sceptic că moțiunea va trece.

Citește și:

Deci domnul Dan Barna e un lider politic care pur și simplu își demobilizează parlamentarii. Deci face un joc pentru Dăncilă. Nu înțeleg de ce face asta!

De ce Dan Barna ne spune că are puțină experiență, deci recunoaște despre sine că are puțină experiență politică, și că este foarte reticent și că nu crede că va trece moțiunea.

Un foarte ciudat și deloc la locul lui acest joc pe care-l face Dan Barna. Mie nu-mi place deloc. Pe cine vrea să ajute liderul USR și de ce face asta în acest moment?

Nu-și dorea cumva Dan Barna alegeri anticipate? Interesant cu domnul Barna” a spus, pe un ton vulcanic, Denise Rifai în cadrul emisiunii ”Legile Puterii”.

Citește și:

În platou se afla și un membru de vază al USR, Stelian Ion, căruia moderatoarea i-a cerut o explicație. Numai că explicația nu a venit. Ba mai mult, a făcut-o pe Denise Rifai să-și iasă din pepeni.

”A fost pentru cei care jonglează şi trec dintr-o parte în alta şi se lasă cumpăraţi”, iată definiția acestei moțiuni în viziunea politicianului de la USR.

La o asemenea remarcă, Denise Rifai a ieșit la atac, decisiv.

”Nu mai pot! Dacă un om este nehotărât… deci sunt foarte mulţi parlamentari cărora le place să fie mereu în barca puterii şi-n secunda în care unul iese şi spune, lider de partid, ‘eu sunt reticent domnule că va trece moţiunea’, evident că ăla care era taman gata să voteze moţiunea o să zică ‘măi, băieţi, eu mă duc dincolo dacă şi Dan Barna zice că e reticent’.

Citește și:

Ce nu înţelegeţi? Pe bune!”, a concluzionat moderatoarea.