Moroșanu a impresionat o lume întreagă. Uite ce spune la 13 ani de la primul său meci: „ Nu aș fi continuat…”

Moroșanu a impresionat o lume întreagă. Uite ce spune la 13 ani de la primul său meci: „ Nu aș fi continuat…”
Moroșanu a impresionat o lume întreagă. Uite ce spune la 13 ani de la primul său meci: „ Nu aș fi continuat...”
Autor:

La 13 ani de la primul său meci plin de adrenalină, Cătălin Moroșanu a făcut o prerzentare video pe scurt al activității sale sportive. Cunoscutul luptător de 34 de ani a scris și un text emoționant în dreptul clipului pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Ca orice sportiv profesionist, Cătălin a muncit mult pentru a ajunge cel mai bun, însă el recunoaște că o parte din această glorie se datorează fanilor săi.

„Au trecut 13 ani de la primul meu meci, 13 ani plini de adrenalină. Dacă mâine aș putea să o iau de la capăt, aș face același lucru. Cu siguranță, în tot acest timp, dacă nu aș fi avut susținerea voastră, nu aș fi continuat. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, a scris Cătălin Moroșanu în descrierea clipului, potrivit Libertatea.

Parte din viața mea

Au trecut 13 ani de la primul meu meci, 13 ani plini de adrenalină. Dacă mâine aș putea să o iau de la capăt, aș face același lucru. Cu siguranță, în tot acest timp, dacă nu aș fi avut susținerea voastră, nu aș fi continuat. Vă mulțumesc și vă iubesc!

Publicată de Catalin Morosanu pe Luni, 14 ianuarie 2019

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X