evzmonden.ro Web analytics

Morgan Freeman, implicat într-un SCANDAL SEXUAL MAJOR

Morgan Freeman, implicat într-un SCANDAL SEXUAL MAJOR
Morgan Freeman, implicat într-un SCANDAL SEXUAL MAJOR

Marele actor Morgan Freeman a fost acuzat de către presupusul criminal al nepoatei sale vitrege că ar fi întreținut relații intime cu ea înainte să fie ucisă. Lamar Davenport susține că fata i-a dezvăluit că ar fi avut o relație, în secret, cu bunicul ei vitreg. 

În 2015, E’Dena Hines, nepoata lui Morgan Freeman, a fost asasinată, iar presupusul ei ucigaș ar fi chiar cel cu care avea o relație. În cadrul procesului, avocații lui Lamar susțin că înainte ca tânăra să fie ucisă, aceasta i se destăinuise iubitului și presupusului ei ucigaș, că a întreținut relații rexuale cu bunicul ei vitreg și ar fi adus și dovezi în acest sens: câteva mesaje pe care fata i le trimisese lui Lamar Davenport și în care scria că bunicul ei are anumite sentimente pentru ea, potrivit cancan.ro.

Se pare că Lamar nu ar fi singura persoană care ar fi știut de relația incestuoasă dintre Morgan Freeman și nepoata lui. De asemenea, psihologul fostului iubit al E’Denei ar fi spus că Lamar povestea mereu despre infidelitățile tinerei care duceau la certuri de nedescris.

Întrebat de către jurnaliști dacă acele mesaje sunt adevărate, Morgan Freeman a zâmbit larg și le-a spus că nu știe despre ce anume vorbesc.

Menționăm că zvonuri referitoare la presupusa relație dintre Morgan Freeman și nepoata sa au apărut încă din 2009. mai mult, se vehicula că relația dintre cei doi devenise atât de serioasă încât doreau să o facă publică. Atât Morgan Freeman cât și nepoata sa au negat aceste zvonuri, de-a lungul timpului.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X