Monicăi Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink, în secret, după o relație de 10 ani! Ce nume va purta? Însă mulți curioși vor să afle ce nume portă, după cununia civilă.

Fără să știe că se va căsători cu Mr. Pink, Monica Gabor (32 de ani), fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, a fost cea care a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre el. Ei bine, numele din buletin al afaceristului este Poe Qui Ying Wangsuo, nume de familie pe care fosta doamnă de la Izvorani îl are acum, după căsătoria civilă cu bărbatul chinez.

„Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul, ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește, suntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna”, a declarat Monica Gabor în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Tabu, în urmă cu ceva timp, potrivit VIVA!.