Monica Tatoiu, MOMENTE de COSMAR: „Eu sunt in stare sa ma arunc de la etaj.”

Monica Tatoiu, MOMENTE de COSMAR: „Eu sunt in stare sa ma arunc de la etaj.”
Monica Tatoiu, MOMENTE de COSMAR: "Eu sunt in stare sa ma arunc de la etaj."

Monica Tatoiu a trait momente de cosmar in vacanta! In urma unui intamplari neplacute, femeia de afaceri sustine ca a facut atac de panica.

In cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvaluit cum a decurs concediul sau, care s-a transformat intr-un calvar.

„Sufăr de claustrofobie. Mie dacă mi se strică liftul, eu sunt în stare să mă arunc de la etaj. Și cu cabina de schi e la fel. dacă e prea multă vreme ș se oprește cabina de schi eu fac atacuri de panică. Anul acesta, m-am gândit că toată lumea din jurul meu făcea scufundări. Coborau la 20-25 de metri. Bărbatul meu face chestia asta de vreo 4-5 ani. N-am dormit în noaptea aia, am visat… Și mă duc eu acolo, era un puștiulică de 20 de ani și mă bagă ăla înăuntru. Am făcut atac de panică. Apoi îmi zice: „Acum mergem la 12 metri”. Mamă!!!”, a povestit Monica Tatoiu.

„Mâine-poimâine o să mă vedeți că mă dau și cu parașuta. Mie îmi e frică și să merg cu avionul. Vreau să spun că am fost pe o furtună acuma, că în fiecare secundă am zis că… Am traversat o furtună, știi cum făcea avionul? Avionul, opt ore, să te arunce în toate părțile… Nici să te duci la toaletă nu puteai, că te răneai la picior”, a completat femeia de afaceri.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X