Monica Tatoiu, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: „Îmi doresc să plec înaintea lui. N-aș putea să trăiesc…”

Monica Tatoiu, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: „Îmi doresc să plec înaintea lui. N-aș putea să trăiesc…”
Monica Tatoiu, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: "Îmi doresc să plec înaintea lui. N-aș putea să trăiesc..."

Monica Tatoiu vorbeste mult despre casnicia sa si despre sotul ei, Victor Tatoiu, cu care este impreuna de 30 de ani. Desi fosta afacerista este mereu prezenta in en emisiuni tv, sotul acesteia nu a fost vazut in public decat de cateva ori.

Invitata in cadrul unei emisiuni difuzata de Antena Stars, Monica Tatoiu a declarat ca si-ar dori sa moara inaintea sotului sau, pentru ca nu ar putea sa traiasca fara el.

“Eu îmi doresc doar atât, să plec înaintea soțului meu, pentru că eu n-aș putea să trăiesc fără el. Dacă mă scol de dimineață, eu asta îi spun lui Dumnezeu: să mă iei pe mine întâi, pentru că el este pentru mine și cârjă, și braț întins, și minte. Eu sunt foarte extrovertită“, a declarat Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri se bucura de una dintre cele mai solide relatii din showbizul romanesc. Este maritata cu Victor Tatoiu de 30 de ani, iar recent, cei doi si-au reinoit juramintele.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X