Monica Tatoiu, despre cea mai GREA CUMPĂNĂ a vieții sale…

Monica Tatoiu, despre cea mai GREA CUMPĂNĂ a vieții sale…
Monica Tatoiu, despre cea mai GREA CUMPĂNĂ a vieții sale...
Autor:

Monica Tatoiu, despre cea mai GREA CUMPĂNĂ a vieții sale…Depresia după naștere constituie o problema cu care se confruntă un proces ingrijorator de proaspete mamici, iar Monica Tatoiu s-a numărat printre ele.

Invitată într-o emisiune de televiziune, Monica Tatoiu a povestit când a fost la un pas să comită un gest necugetat. Celebra femeie de afaceri a trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții sale la scurt timp după ce l-a născut pe fiul său, Victor.

„Atunci când l-am născut pe Victoraș a fost un moment greu. Eu știam că nu pot să fac copii și m-am rugat mult. Am născut prin cezariană și doctorul mi-a spus că bebelușul meu o să moară până dimineața. A fost ceva cum a fost și la Andreea Bălan, tot de la anestezie. M-am urcat… Eram la etajul al patrulea la maternitatea de la Spitalul Universitar. Am vrut să mă arunc de acolo. Am încercat să mă sinucid. Nebună! Zuză nebună! Am o icoană pe care am găsit-o când aveam 10 ani, aia m-a ajutat să nu mă arunc în prăpastie”, a declarat Monica Tatoiu la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X