DEZVĂLUIRI din intimitate. Declarația Monicăi Tatoiu a uimit toată România: ”Dacă nu ești pregătit de sacrificiu…”

DEZVĂLUIRI din intimitate. Declarația Monicăi Tatoiu a uimit toată România: ”Dacă nu ești pregătit de sacrificiu…”
DEZVĂLUIRI din intimitate. Declarația Monicăi Tatoiu a uimit toată România: ”Dacă nu ești pregătit de sacrificiu...”
Autor:

DEZVĂLUIRI din intimitate. Declarația Monicăi Tatoiu a uimit toată România după ce a vorbit despre zecile de suflete pe care le are în grijă.

Monica Tatoiu a discutat în emisiunea ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars, despre mare ei pasiune. Femeia de afaceri este o mare iubitoare de animale și are grijă de multe viețuitoare: păsări, broaște țetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar mărturisește că și-ar fi dorit și un cal la un moment dat, dar soțul ei a considerat că nu este o idee bună.

”Este un rai aici, este adevărat, dar ca orice rai și acesta este construit cu mult sacrificiu și cu multe rețineri. Animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste. Ca și copiii noștri, care pot fi complet diferiți, deși sunt făcuți de aceiași părinți. Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”, a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X