Monica Tatoiu, în vârstă de 62 de ani și cunoscută ca o femeie puternică de afaceri din România, a făcut declarații șocante din viața ei amoroasă. Femeie de afaceri a mărturisit recent, într-un interviu, amănunte neștiute din viața sa intimă. 

„Mă duceam la o petrecere şi dacă-mi plăcea unul, gata… Fără protejare, că pe vremea aia nu era SIDA!”, mărturisea cu umor Monica Tatoiu pentru revista Tango.

Invitată într-o emisiune TV, ea oferea detalii despre începuturile vieții sale sexuale: „Aveam 17 ani, eram la începutul clasei a XII-a și îmi era groază că mă apropiam de BAC și hormonii începuseră s-o ia razna. El era mai mare decât mine. Avea 24 de ani, dar îi era foarte frică de tata și ezita să ne apropiem mai mult. Așa că am luat eu initiațiva. Eu am fost cea care a tras să se întample. Conteaza foarte mult primul orgasm, cu cine o faci”, detalia Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.

Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu, cel despre care spune că nu a înșelat-o niciodată. Din mariajul lor a rezultat un băiat.