Monica Tatoiu a fost ÎNȘELTATĂ în noapte nuntii! Uite CINE este PERSOANA care i-a spus ADEVARUL

Monica Tatoiu a fost ÎNȘELTATĂ în noapte nuntii! Uite CINE este PERSOANA care i-a spus ADEVARUL
Monica Tatoiu a fost ÎNȘELTATĂ în noapte nuntii! Uite CINE este PERSOANA care i-a spus ADEVARUL
Autor:

Monica Tatoiu a fost înșelată în noapte nuntii! Femeia de afaceri a scos la iveală amănunte picante din viața sa personală. Ea spune că a fost înșelată în noaptea nunții și a aflat despre infidelitate de la o persoană importantă din familia ei.

Toată lumea știe că Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor., însă nimeni nu știe că femeia de afaceri a mai avut un mariaj.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Monica Tatoiu a dezvăluit că a fost înșelată chiar în noaptea nunții și că a aflat despre infidelitatea partenerului ei de viață chiar de la tatăl ei, dar la câteva luni distanță, după ce a decis să divorțeze.

„Terminasem anul întâi de facultate cu zece. Și m-am căsătorit pe 27 septembrie…

Și taică-meu l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta, în vestiar, și nu mi-a zis.

Și după trei luni, când i-am zis tatălui că divortez și că nu ne potrivim mi-a spus despre întâmplarea din noaptea nunţii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit libertatea.ro.

Recent, Monica Tatoiu a vorbit despre fericita ei căsnicia pe care o are de 30 de ani cu Victor. Ea spune că își iubește soțul enorm și nu ar accepta să plece din această lume inaintea sotului sau, pentru ca nu ar putea sa traiasca fara el.

“Eu îmi doresc doar atât, să plec înaintea soțului meu, pentru că eu n-aș putea să trăiesc fără el. Dacă mă scol de dimineață, eu asta îi spun lui Dumnezeu: să mă iei pe mine întâi, pentru că el este pentru mine și cârjă, și braț întins, și minte. Eu sunt foarte extrovertită“,a declarat Monica Tatoiu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X