}

Monica Tatoiu a făcut DECLARAŢII HALUCINANTE: „Am vrut sa mor și…”

Monica Tatoiu a făcut DECLARAŢII HALUCINANTE: „Am vrut sa mor și…”
Monica Tatoiu a făcut DECLARAŢII HALUCINANTE: „Am vrut sa mor și...”
Autor:

Monica Tatoiu a făcut DECLARAŢII HALUCINANTE! Fiul Monicăi Tatoiu, o femeie de succes care a condus o companie cunoscută de produse de înfrumuseţare, a împlinit 25 de ani, iar într-un mesaj pe Facebook, aceasta a povestit cum a decurs nașterea fiului ei la Spitalul Universitar.

Într-o postare pe contul personal de socializare Monica Tatoiu rememorează orele petrecute în salonul maternității. Chiar dacă era să-și piardă viața din cauza anesteziei și copilul ei se născuse cu un plămân nefuncțional, femeia de afaceri este mândră de puiul său, spunând la final că el este marea realizare a vieții sale.

„29 marie 1994 era într-o marți la ora 9 in Spitalul Universitar Am făcut cezariana de frica, era sa mor de la anestezie. Copilul s-au născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după…..Am vrut sa mor și apoi m-am rugat. Si am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o. Si s-a făcut bine. Si este master diver.

Implinește astăzi 25 de ani

E adult acum. Cu carte de munca.Nici un sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tau. Oricat de mare este tot pui rămâne.
L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept ca mine. La multi ani puiul meu de 25 de ani marea realizare a vieții mele”, a scris Monica Tatoiu pe Facebook.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X