}

Monica Pop si-a deschis sufletul si a oferit DEZVALUIRI INCREDIBILE despre SOTUL sau: „El știa foarte bine că eu…”

Dr. Monica Pop este unul dintre putinii medici care ies la rampa atunci cand populatia are nevoie de raspunsuri sincere si pe intelesul tuturor.
Monica Pop si-a deschis sufletul si a oferit DEZVALUIRI INCREDIBILE despre SOTUL sau: "El știa foarte bine că eu..."

In cadrul unui exces de sinceritate, cel mai cunoscut medic oftalmolog din Romania a facut dezvaluiri nebanuite despre parcursul sau profesional, dar si despre familia sa.

Monica Pop sustine ca fost intotdeauna un om greu de controlat si a preferat sa faca toate lucrurile asa cum a simtit, fara a se lasa influentata. Aceasta a povestit ca la randul sau, si mama sa l-a avertizat pe cel care avea sa ii devina partener de viata despre felul sau de a fi. Pentru ca meseria sa a cucerit, Monica Pop dezvaluie ca o mare parte din viata sa si-a petrecut-o in spital, informeaza Libertatea.

Noi nu am avut relații de genul ăsta, să ne impunem unul altuia ceva. El știa foarte bine că eu lipsesc mult de acasă. A fost o perioadă în care fiica mea era la o școală privată și știm prea bine că nu-i ușor, salariile medicilor sunt foarte mici. Și făceam și câte zece gărzi pe lună pentru a putea s-o ținem la școală. Dar mie îmi și plăcea, am fost și sunt îndrăgostită de partea de urgență a meseriei ăsteia’, a dezvaluit Monica Pop in cadrul emisiunii ‘Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars.

Mai mult decat atat, Monica Pop s-a confruntat si cu probleme serioase la colon, pe care le-a considerat neinsemnate, insa sustine ca a regretat teribil cand s-a autodiagnosticat:  „Având nişte simptome m-am diagnosticat singură cu colon iritabil. Oamenii se zbat să îşi facă meseria aşa cum trebuie. Când am ajuns într-un stadiu… am făcut peritonită şi era.. în orice caz, era un cancer de col, o stare care dura de cel puţin un an. Am greşit efectiv. O prietenă îmi spunea să fac o radiografie. Simptomele cedau şi era în regulă, dar nu a fost un comportament aşa cum ar fi trebuit să fie. Am greşit şi nu sfătuiesc pe nimeni să facă aşa! Niciodată, indidferent cine e’, a spus Monica Pop la Antena3.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X