Monica Pop, noi dezvăluiri despre Cristina Țopescu

Șocată de moartea neașteptată a Cristinei Popescu, iar medicul oftalmolog Monica Pop a intervenit. Aceasta a venit la ”Vorbește lumea” și a făcut declarații mai puțin știute despre Cristina Țopescu, jurnalista care a fost găsită moartă în locuința sa din Otopeni, duminică, 12 ianuarie.

”Ei din punct de vedere material îi era foarte greu și dădea ultimii bani pentru căței. Avea o urmă de economii, iar dacă un cățel era în suferință nici nu cerea. Nu făcea apel să ajute cineva din punct de vedere material, făcea tot ce putea din resursele ei. Și-a dedicat viața animalelor”, a spus celebrul medic.

Citește și: Cazul Sorinei Pintea. Monica Pop: Eu am si niste intrebari medicale

Monica Pop, noi dezvăluiri! Legat de relația cu familia ei, medicul a spus că erau „ mai reci”

„Mai reci. Așa a fost structura familiei. Ea a fost crescută de bunici, domnul Cristian Țopescu a avut trei soții și cu fiecare soție câte un copil. Cu doamna Rodica, cu încă o doamnă care a făcut un băiat care îi poartă numele lui Cristian Țopescu și mai are un băiat de 20 și ceva de ani. Fiecare a fost cu viața lui. Vorbeau foarte rar la telefon, inclusiv du dl. Cristian Țopescu. Nu vorbeau foarte des, dar atunci când l-a pierdut a avut un șoc și mi-a spus că nu și-a dat seama că l-a iubit atât de mult când era în viață…Ăsta a fost momentul când ea a cedat. Depresia nu era permanentă. Avea perioade…”

Până în acest moment nu se cunoaște cauza exactă a decesului celebrei jurnaliste. În acest sens, au fost luate în calcul mai multe variante, iar Monica Pop a contrazis anumite suspiciuni și spune că nu se pune problema unei sinucideri sau a unui coctail mortal.

„Cristina Țopescu nu și-a dorit să fie înmormântată, ci incinerată. Incinerarea a fost dorința ei! Nu e de judecat pentru asta! Cum fac unii! Nici nu poate fi vorba de sinucidere, e doar o speculație. Știu bine ce lua. Aceleași de peste un an! Nici vorbă de somnifer puternic. Nici vorbă de moarte din așa ceva!”