evzmonden.ro Web analytics

Monica Pop, DEZVALUIRI despre un EPISOD NEASTEPTAT pe care l-a trait in TRAFIC: „Dintr-o masină scumpă, un băiat foarte tânăr îmi face semn…”

Monica Pop, DEZVALUIRI despre un EPISOD NEASTEPTAT pe care l-a trait in TRAFIC: „Dintr-o masină scumpă, un băiat foarte tânăr îmi face semn…”
Monica Pop, DEZVALUIRI despre un EPISOD NEASTEPTAT pe care l-a trait in TRAFIC: "Dintr-o masină scumpă, un băiat foarte tânăr îmi face semn..."

Celebrul medic Monica Pop a povestit recent un episod neasteptat din trafic, care a reusit sa o surprinda intr-un mod extrem de placut.

Aflata la volanul masinii sale, Monica Pop a trait o experienta neprevazuta. Un sofer tanar al unui bolid de lux a tinut sa o avertizeze ca are doar pozitiile de la masina aprinse, informeaza Libertatea.

Profund impresionata de gestul tanarului, Monica Pop a hotarat sa le povesteasca si prietenilor sai virtuali momentul care i-a demonstrat ca inca mai exista copii de ‘bani gata’ educati.

„Aseară, târziu, la volan. La un semafor, dintr-o masină scumpă, un băiat foarte tânăr îmi face semn. Dau geamul jos și băiatul îmi spune că am aprinse doar pozițiile. I-am mulțumit, iar el mi-a răspuns politicos „cu mare plăcere”!

Deci, SE POATE! Pot fi bine crescuți si copiii „de bani gata”! Bravo, băiatule frumos, bravo părinti pentru cum l-ați educat!

Am scris asta pentru că în trafic sunt multe conflicte, chiar și fizice, provocate adesea de unii care se cred atotputernici și care consideră că-și pot permite orice!”, a povestit medicul Monica Pop in mediul online.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • doctorita spera si ea la ceva, poate , poate, era si tanar , avea si masina scumpa, dar nu a fost sa fie , poate altadata . AVIZ AMATORILOR DE …BABE !!!!UITE UNA DISPONIBILA !!!DOAR UN SEMN SI GATA !!!VORBA ACEIA : GAINA BATRANA POATE FACE CIORBA BUNA !!! PENTRU CINE VREA CIORBA DE GAINA BATRANA !!!

  • alo, jurnalule , de ce cenzurezi.!!
    doctorita , vazand un f.f. tanar si cu masina scumpa a sperat, poate, poate , stiind proverbul:gaina batrana face ciorba buna, numai a a gresir adresa , omului nu-i place ciorba de gaina batrana,el a vazut-o natur , nu poza din tinerete publicata in ziar .
    RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI !!!
    ARTICOLUL ESTE AVIZ AMATORILOR DE CIORBA DE GAINA BATRANA!!!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X