evzmonden.ro Web analytics

Monica Pop a spus ADEVARUL despre BOALA Irinei Columbeanu: “Este o problemă banală…”

Monica Pop a spus ADEVARUL despre BOALA Irinei Columbeanu: “Este o problemă banală…”
Monica Pop a spus ADEVARUL despre BOALA Irinei Columbeanu: "Este o problemă banală..."

Monica Gabor trece prin momente dificile si a ajuns la capatul puterilor din cauza afectiunii grave de care sufera Irina Columbeanu, fiica pe care o are cu celebrul milionar Irinel Columbeanu.

Aflata in China, acolo unde traieste impreuna cu iubitul sau, Mr. Pink, vedeta a lansat un apel disperat in care a dezvaluit diagnosticul fiicei sale, dar in acelasi timp cere si ajutorul prietenilor sai virtuali.

Atat Monica Gabor, cat si Irinel Columbeanu si-au unit fortele si incearca sa gaseasca cel mai bun chirurg care sa o poata opera pe fiica lor in SUA sau in Romania, insa momentan nu au reusit.

La 11 ani, Irina Columbeanu are salazion, care este o formaţiune chistică, de natura inflamatorie, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor, scrie Cancan. 

Recent, Monica Pop a intervenit si a asigurat ca este vorba despre o afectiune banala, boala afectand milioane de oameni. Celebrul medic oftalmolog sustine ca un doctor bun si un tratament adecvat sunt cheia rezolvarii salazionului.

„Este o problemă banală. Milioane de oameni se confruntă cu salazionul. Un medic bun și un tratament corect sunt rezolvarea”, a spus Monica Pop, potrivit, informeaza Cancan.

In plus, Monica Pop a revenit si cu o postare pe pagina sa de socializare, in care vorbeste detaliat despre boala Irinei Columbeanu, afirmand ca se poate vindeca, cat si despre ce presupune operatia in cazul copiilor.

„ORGELET, SALAZION („ULCIOR”)

   E vorba de o INFECȚIE produsă de STAFILOCOC. Se cantonează la marginea pleoapelor și apare că un bob de mazăre, mai mic sau mai mare, 1 sau mai mulți!

 În ultimii ani, numărul pacientilor de toate vârstele cu această afecțiune a crescut simțitor! Frecvent la copii, chiar sub 1 an! Imunitatea scăzută este factorul principal și, multe altele.

 Am tratat mii și am ajuns la următoarea concluzie: există un tratament specific și foarte eficient (singurul, de fapt, pentru a se evita intervenția), cu picături preparate la farmacie. Voi reveni.

 Sunt strict împotriva operației copiilor pentru această afecțiune, atâta timp cât există tratament care o poate evita. Gândiți-vă cât de mare stres e pentru un copil o intervenție!

 Tratamentul trebuie efectuat serios, de la debutul bolii, iar procentul de vindecare e foarte mare. Și la copii și la adulți.

 Tratamentul îl găsiti pe blogul meu, la capitolul Orgelet- Salazion

 Este cu picături cu Oxacilină și picături cu Sinerdol, singurele la care stafilococul este sensibil. Puse alternativ din oră în oră, ziua. Ar trebui preparate la orice farmacie, dar nu prea se dorește pentru că e mai ușor să vinzi ceva gata preparat și ambalat.

 Le puteți găsi la farmacia din holul spitalului nostru, dar și la alte câteva farmacii binevoitoare. Aveți rețetele pe blog! Aveți toată încrederea!

 Din nefericire, mai sunt medici fară experiență în așa ceva, care dau tratamente total inadecvate, ceea ce e regretabil!”, a menționat Monica Pop pe pagina sa de Facebook.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X