Monica Pop a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate  a îndrăgitului interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu se află în spital de câteva săptămâni, iar Monica Pop a mărturisit în cadrul emisiunii „Se întâmplă în România”, de la Antena 3, că starea de sănătate a îndrăgitului cântăreț s-a ameliorat ușor.

„Față de săptămâna trecută mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el decât de obicei – este mai slab decât înainte. Este însă extrem de bine îngrijit. Am văzut lista de tratament – este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine”, a declarat Monica Pop.

Citește și: Cazul Sorinei Pintea. Monica Pop: Eu am si niste intrebari medicale

Reamintim că Mihai Constantinescu este internat de ceva vreme la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântărețul de muzică ușoară a fost operat de două ori pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.