Monica Gabor trece prin momente de panică. Măsuri urgente, de ultim moment. Uite despre ce este vorba

Monica Gabor trece și sora sa, Ramona, au motiv de îngrijorare. Tatăl lor trece prin momente grele. Medicii au luat măsuri urgente, de ultim moment, după ce lui Emil Gabor i s-au pus 9 diagnostice.

Tatăl celor două vedete a declarat pentru ciao.ro că și-a petrecut sărbătorile de iarnă la spital. Pe lângă problemele severe de sănătate, acesta a declarat că dorul de fetele lui îl macină cel mai tare.

„Doctorii mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina. Am zis că dacă tot nu mă simt bine să mă internez la secție de plămâni. Când a venit Monica, acum 2 ani, m-am internat la plămâni (secție de Pneumologie – n.r.). Atunci, eram tot așa, nu aveam putere, și m-a internat acolo și mi-au făcut un tratament acolo și n-am mai avut probleme 2 ani. Și acum… iar au revenit”, a povestit Emil Gabor.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Emil spune că cele două fiice ale sale nu au putut veni în România de sărbătiri,

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00.

Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta”, a mai adăugat acesta.

Acesta mai spune că a crescut trei fete și ar fi dorit ca la bătrânețe să nu fie singur.

„Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii și… e greu, sunt peste mari și țări. Aș fi vrut și eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrânețe și rămâi singur. Dar nici nu poți să ții nici lângă tine, că n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuiește aici, nu în străinătate. Sunt în relații bune cu fetele, cu sănătatea e greu”, a mai spus Emil Gabor.