}

Monica Gabor trece prin clipe cumplite. A rămas fără casă! Drama fotomodelului român

Monica Gabor trece prin clipe cumplite. A rămas fără casă! Drama fotomodelului român
Monica Gabor trece prin clipe cumplite. A rămas fără casă! Drama fotomodelului român
Autor:

Monica Gabor se numără printre vedetele care sunt în pericol să își piardă casele din California, din cauza incendiilor devastatoare din ultimul timp. De o săptămână focul mistuie tot ce găsește în cale, iar pompier depun mari eforturi să îl stingă. Aproximativ 200 de case au fost distruse în urma incendiilor violente din Malibu, printre acestea foarte multe aparţinând unor staruri de la Hollywood.

Și Monica Gabor se află în această situație. Ea locuiește în Malibu cu Mr. Pink și fiul afaceristului dintr-o relație anterioară.

Până în acest moment, fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a oferit nici o declarație pe marginea acestui subiect, însă, sora ei, Ramona, și-a exprimat tristețea.

„Îmi pare foarte rău să aud astfel de vești. Nici nu-mi pot imagina prin ce durere au trecut acești oameni. Trimit toate gândurile bune și rugăciunile mele către ei.”.

Reamintim că actorului Gerard Butler se află în această situație. El a rămas fără cuvinte, când a văzut cum locuința sa din Malibu a ars complet. Îndrăgitul actor a postat o imagine șocantă pentru a arăta dezastrul provocat de incendiul violent din California.

Monica Gabor s-a născut într-o familie romano-catolică, mama ei fiind Veronica Bulai. Ea a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X