Monica Gabor trăieşte într-un LUX ORBITOR. AŞA arată „PALATUL” în care trăieşte cu Mr. Pink. DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre relaţia celor doi: „Dacă iese din cuvântul lui…”

Monica Gabor trăieşte într-un LUX ORBITOR. AŞA arată „PALATUL” în care trăieşte cu Mr. Pink. DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre relaţia celor doi: „Dacă iese din cuvântul lui…”
Monica Gabor trăieşte într-un LUX ORBITOR. AŞA arată "PALATUL" în care trăieşte cu Mr. Pink. DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre relaţia celor doi: "Dacă iese din cuvântul lui..."

Monica Gabor este un om dispus să facă multe compromisuri pentru bărbatul de lângă ea. A început cu fostul soț, Irinel Columbeanu, când aceasta s-a convertit la religia milionarului de la Izvorani, astfel având o nuntă catolică.

In prezent, Monica Gabor s-a stabilit in America, alaturi de Mr. Pink, iubitul sau asiatic, cu care a inceput o frumoasa poveste de dragoste in urma separarii de Irinel Columbeanu.

Monica Gabor si Mr. Pink au luxul la picioare, cei doi traiesc intr-o casa care se află pe Maple Drive, stradă devenită celebră după uriaşul succes al serialului Beverly Hills 90210, eroii acestei producţii locuind, în film, într-o casă de pe aceasta stradă.

Reședința are un living uriaș și alte cinci camere, un apartament pentru oaspeți, șeminee, bar, pereți din sticlă, o sală pentru saună și spa, o piscină exterioară, iar la subsol are o vinotecă încăpătoare. Fără îndoială, imobilul și toată proprietatea sunt greu de întreținut. Ar fi chiar nevoie de o armată de oameni, așa cum se obișnuiește la casele mari. Moni nu dispune de menajere, grădinari, parcagii și altele, scrie EVZ.RO.

Specialiștii spun că o casă pe Maple Drive, în Beverly Hills, la fel ca cea în care locuiesc Moni şi Mr Pink, costă aproximativ 5.000.000 de dolari.

Nu are VOIE să iasă din casă 

Se pare că, de când s-a mutat cu el Moni părăseşte “palatul” doar cu aprobare. Ea iese neînsoţită doar pentru a merge la o sală din apropiere şi la cumpărături, dar şi atunci se întoarce conform desfăşurătorului orar anunţat în prealabil.

„Dacă iese din cuvântul lui Mr. Pink, chinezul o lasă în chiloţi. Monica ascultă orbeşte de el, nu face nici o mişcare fără aprobarea lui”, a dezvăluit conform Libertatea o persoană apropiată cândva vedetei, de care aceasta s-a distanţat tocmai din cauza restricţiilor pe care i le-a impus iubitul asiatic.

Sursa: EVZ.RO

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X