Monica Gabor plânge zilnic. AFLĂ motivul și vezi cine face dezvăluirea?

Monica Gabor plânge zilnic. AFLĂ motivul și vezi cine face dezvăluirea?
Monica Gabor plânge zilnic. AFLĂ motivul și vezi cine face dezvăluirea?

Monica locuiește în SUA, cu iubitul său, Mr. Pink. Acolo are aproape tot ce și-ar putea dori. Trăiește în lux și este răsfățată.

Chiar și așa, Moni plânge zilnic. Ea nu a trecut peste moartea mamei sale, Veronica Bulai. Au trecut, deja, câteva luni de la decesul său. Ramona, care stă în Dubai, a renunțat la doliu. Moni, însă, nu își poate reveni.

O prietenă a Monicăi Gabor a spus că aceasta vorbește zilnic cu mama ei. A pus tabloul cu portretul Veronicăi în casă și, de fiecare dată când trece pe lângă el,  îi vorbește.

„Se roagă pentru sufletul mamei ei zilnic şi o plânge şi acum, îi e foarte dor de ea. Probabil va ţine doliu la nesfârşit. Are un tablou înrămat cu mama sa, pus la loc de cinste. Şi acum face slujbe şi pomană în America”, a declarat o prietenă a Monicai Gabor, pentru Libertatea.ro.

Mama Monicăi Gabor a murit vara trecută, când se întorcea de la un pelerinaj la o mănăstire. Veronica Bulai a coborât, cu alte persoane, din microbuzul care îi transporta. S-au așezat să facă o poză, iar din versantul muntelui s-a desprins un bolovan care i-a căzut în cap. Veronica Bulai a murit pe loc.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X