Monica Gabor, evacuată din vila lui Mr. Pink? Ce se întâmplă cu fosta doamnă de la Izvorani

California a fost cuprinsă de focuri de vegetație imense. Pompierii și voluntarii se luptă cu flăcările uriașe care amenință și casele oamenilor. Motiv pentru care sute de mii de persoane sunt evacuate din propriile locuințe.

Printre aceştia, există posibilitatea să se numere şi fosta doamnă de la izvorani, Monica Gabor, cu Mr. Pink. Vila de milioane de dolari a celor doi iubiți se află în zona afectată de incendii.

Monica Gabor și Mr. Pink, alături de fiul acestuia din prima căsătorie, locuiesc de ceva timp acolo. Se pare că românca s-a mutat de aproape doi ani, în Malibu, iar în urmă cu un an, s-a alăturat şi Irinuca, fetiţa pe care o are cu Irinel Columbeanu, potrivit antenastars.ro.

Citește și:

Reamintim că Irina Columbeanu, fata lui Irinel Columbeanu și a Monicai Gabor, își dorește mult sa se mute în America, acolo unde mama sa este stabilita de ani buni. Uite ce declarație a făcut fosta soție a lui Columbeanu despre acest subiect.

„Iri face sacrificii mari pentru Irina, financiare, de tot felul, timpul pe care i-l acordă, o duce la şcoală şi nu vreau să o iau pe Irina de lângă el şi el să rămână singur. I-am spus şi Irinei toate aceste lucruri pentru că data trecută ea nu a mai vrut să plece de aici din America. Aici se simte acasă şi are o familie şi asta i-a spus şi tatălui ei, că ‘vreau să stau aici cu mama mea. Pur şi simplu aici simt că am o familie, că acolo în România am bone, aici e mama mea şi am şi un frate’, iar lui Pink îi spune ‘daddy’, ea este foarte ataşată de Pink. Noi abia aşteptăm să se mute Irina aici. Ne-am întâlnit cu Iri de mai multe ori că Irina nu mai voia să plece în România. Ne jucăm, gătim, facem lucruri împreună, doar că am avut această familie doar două luni, iar ea voia să continue”, a spus Monica Gabor.