evzmonden.ro Web analytics

Uimitor! Fosta soție a lui Columbeanu, detalii picante din viața ei pe care nu le-a știut nimeni

Uimitor! Fosta soție a lui Columbeanu, detalii picante din viața ei pe care nu le-a știut nimeni
Uimitor! Fosta soție a lui Columbeanu, detalii picante din viața ei pe care nu le-a știut nimeni

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, a oferit un detaliu neștiut de nimeni din viața sa. Fotomodelul a vorbit despre inelul ce-l poartă pe mână de la iubitul ei, dar și despre emisiunea Duminica în familie, care a făcut-o celebră pe Mihaela Rădulescu.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru okmagazine.ro, Monica Gabor, în vârstă de 30 de ani,  a  afirmat că a fost în discuții cu postul lui Voiculescu, pentru a prezenta show-ul Duminica în familie: “Sunt mândră de mine, pentru că am avut curajul să plec din România într-un moment în care aveam şansa să lucrez la An­tena 1, cu care eram în discuţii pentru a prezenta Duminica în familie, după ce Mihaela Rădulescu se mutase la Monaco. Dar eu plănuiam, în secret, împreună cu mama, cu Irina şi cu tatăl ei, să ne mutăm în America”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

În același interviu, Monica a oferit detalii și despre inelul pe care l-a primit de la Mr. Pink: ”Inelul mi l-a dat Pink ca pe o promi­siune că va avea grijă de mine pentru toată viaţa şi e, cumva, o promisiune făcută mamei mele. Mama tocmai de­cedase şi pentru el acel moment a fost unul de trezire: „Acum nu o mai ai pe mama ta, aşa că mă simt responsabil şi îi promit mamei tale că voi avea grijă de tine pentru totdeauna“. Pentru mine, e un inel care arată câtă încredere are în mine şi cât de mult mă iubeşte”, a mai spus frumoasa româncă.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Monica Gabor este de etnie rroma ceangaie si nu romanca. Din mosi stramosi boierii si preotii pedofili crestini ortodoxi aveau haremuri cu fete rrome frumoase cu care aveau copii.De asta sa format poporul cocalar valahcare se rupe pe manele
    mai toate femeile din show biz sunt de etnie rroma ca si mine si parintii mei

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X