}

Monica Gabor, în DEPRESIE! VEZI ce i s-a mai întâmplat: „Am înțeles ce înseamnă să ai cu adevărat probleme…”

Monica Gabor, în DEPRESIE! VEZI ce i s-a mai întâmplat: „Am înțeles ce înseamnă să ai cu adevărat probleme…”
Monica Gabor, în DEPRESIE! VEZI ce i s-a mai întâmplat: "Am înțeles ce înseamnă să ai cu adevărat probleme..."

Se spune că timpul vindecă toate rănile. Însă, pentru Monica Gabor, suferința este la fel de mare. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este tot mai afectată de situația prin care trece. Într-o postare pe contul de socializare, Monica Gabor a postat câteva fotografii și un mesaj extrem de emoționant, care dezvăluie motivul stării de depresie în care se află iubita lui Mr. Pink.

„Au trecut trei luni de când am înțeles ce înseamnă să ai cu adevărat probleme…”, a scris Monica Gabor în dreptul unor fotografii cu portretul mamei sale. Într-una dintre fotografii, Monica a surprins portretul mamei sale alături de o orhidee albă, pe scaunul din față al mașinii sale. În cea de-a doua fotografie, portretul mamei Monicăi Gabor este imortalizat într-o biserică.

monica gabor veronica bulai

monica gabor veronica bulai 1
Astăzi se împlinesc trei luni de la moartea Veronicăi Bulai, mama Monicăi și a Ramonei Gabor. Veronica Bulai a murit în timp ce se întorcea dintr-un pelerinaj la o mănăstire. Autocarul cu care se deplasau a oprit în apropierea unei peșteri, iar Veronica Bulai și alte persoane au coborât pentru a face fotografii. Un bolovan s-a desprins și a căzut de pe versantul muntelui, direct în capul mamei Monicăi Gabor. Femeia a murit pe loc.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X