}

Monica Davidescu a dezvaluit CUM a hotarat sa elimine CARNEA din meniul sau zilnic: „Am renuntat la carne in urma unui ulcer perforat …”

Monica Davidescu a dezvaluit CUM a hotarat sa elimine CARNEA din meniul sau zilnic: „Am renuntat la carne in urma unui ulcer perforat …”
Monica Davidescu a dezvaluit CUM a hotarat sa elimine CARNEA din meniul sau zilnic: "Am renuntat la carne in urma unui ulcer perforat ..."

De foarte multi ani, Monica Davidescu a hotarat sa renunte la carne! Vedeta a explicat ca a adoptat acest stil de viata sanatos treptat, renuntand la fiecare aliment de originile animala.

„Sunt lacto-fish, lactovegetariană. Am renunțat la carne în urma unui ulcer perforat pe care l-am făcut pe bază de stres, mi-a zis atunci doctorul. Dar atunci, evident mi-a recomandat să mănânc numai carne fiartă de vițel. Am renunțat ușor, ușor, în decursul a vreo patru ani. Nu dintr-o dată și n-am simțit nevoia. Acum, de când am copilul și de când îi gătesc cu carne, îi gust mâncărurile pe care le fac. Nu sunt total împotrivă, dar eu nu mănânc”, a povestit sotia lui Aurelian Temisan in cadrul unui interviu.

In plus, Monica sustine ca  nu a invatat-o pe Dora, fetita sa, sa ii urmeze exemplul. Ea își va face singură meniul în viață, a spus Monica Davidescu, care declara la acea vreme ca fiica ei a mancat in colectiv, odata cu toti copiii.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X