Monica Bârlădeanu a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Drama pe care vedeta de la PRO TV a ținut-o ascunsă până la 40 de ani

Chiar dacă are 40 de ani, Monica Bârlădeanu, actrița care interpretează rolul Carlei din serialul Vlad, de la Pro TV, a fost marcată în copilărie de divorțul părinților săi și nu poate trece peste această dramă atât de ușor.

De fiecare dată când are ocazia, frumoasa brunetă povestește câte un episod palpitant din timpul copilăriei.

Vedeta de la Pro TV spune că părinții săi au divorțat, iar din păcate tatăl ei, diagnosticat ca fiind maniaco-depresiv, a avut parte de un sfârșit cumplit, s-a sinucis. Monica Bârlădeanu a vorbit despre experiența care și-a lăsat amprenta asupra ei și a celor dragi.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

„Şi când te gândeşti că toată lumea se uită la noi şi zice că suntem prinţese. Oamenii au senzaţia că…Doamne… Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vorbeşte despre lucrurile astea şi nu înţeleg de ce, pentru că lucrurile astea care i-ar putea ajuta şi pe ceilalţi să-şi înţeleagă situaţia…

De cele mai multe ori te uiţi la ele din poziţia de victima şi ai senzaţia că având acest bagaj nu ai cum să faci paşi înainte în viaţă şi mie mi se pare că nu e deloc aşa şi că, de fapt, toate lucrurile astea care îţi dau un complex etraordinar pentru că în primul rând te duci la şcoală şi auzi copii care vorbesc despre tine că eşti orfan, ăla e primul lucru care te complexează.

Ei au un tată, tu n-ai asta. Ei au covor persan, tu n-ai. Eu d-asta am fost atât de ambiţioasă să fiu prima, pentru că voiam să-mi câştig dreptul să stau în rând cu ceilalţi copii“, a declarat, printre lacrimi, actrița de la PRO TV.