Monica Anghel a fost intotdeauna discreta cu privire la viata sa personala, insa, recent, vedeta a oferit detalii nebanuite despre casnicia sa.

Monica Anghel a oferit dezvaluiri despre mariajul sau! Celebra artista a vorbit despre discutiile in contradictoriu pe care le are cu partenereul sau de viata.

Reamintim ca Monica Anghel este casatorita cu Marian Caraivan, barbatul cu care are si un baietel, pe nume Aviv.

„Pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Nu există nicio reţetă perfectă şi nu există niciun mariaj perfect. Ce crezi, că eu cu soţul meu nu ne mai certăm? Sau ce crezi, că suntem aşa: „Te rog, dragul meu!, Da, draga mea!” Nu. Ne certăm din diverse, de exemplu, el îmi spune că sunt prea cicălitoare sau că atunci când vrea să vorbească şi el cu Aviv, mă bag şi eu în discuţie şi se enervează… Şi atunci încep şi eu, că „Da, trebuia să zici aşa, trebuia să faci aşa…”. Şi se enervează şi pleacă… Chestii de genul ăsta. Sau eu mă supăr pe el că îl rog să cumpere ceva şi uită. Nimicuri, nimicuri… Se creează tensiuni, e normal să se creeze, ar fi anormal să nu se creeze tensiuni”, a declarat Monica Anghel.