Monarhii au si ei ciudatenii! Regina Elisabeta si Printul Philip au o traditie NEOBISNUITA pe care o respecta cu sfintenie de 71 de ani

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au căsnicie care se întinde pe mai mult de șapte decenii. Sunt verișori de gradul al treilea prin regina Victoria și s-au întâlnit atunci când erau foarte tineri.

Logodna lor a fost anunțată public la 10 iulie 1947, iar prințul Philip și Elisabeta s-au căsătorit printr-o ceremonie la Westminster Abbey,  înregistrată și difuzată de radio BBC, urmărită de 200 milioane de oameni din întreaga lume.

Totuși, cei doi soți nu au dormit niciodată împreună ci în paturi separate. Este vorba doar despre o  tradiție nobiliară, iar Philip și Elisabeta nu au putut să o încalce.

Lady Pamela Hicks, verișoara Prințului Philip, a declarat că această tradiție are o vechime îndelungată, membrii elitei sociale fiind obligați, practic, să doarmă în camere separate.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

„În Anglia, clasele sociale superioare au întotdeauna dormitoare separate. Nu vrei să fi deranjat de sforăieli sau cineva să-și pună un picioar peste tine. Când te simți confortabil, din când în când mai împarți și camera cu partenerul. E extraordinar să poți alege”, a mărturisit Lady Pamela Hicks, potrivit cancan