Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. Liviu Dragnea,  fost președinte al Partidului Social Democrat, va trebui să execute o pedeapsă de 3 ani și jumătate cu executare. Nunta cu alesa inimii sale, Alexandra Irina Tănase, în vârstă de 26 de ani, nu mai poate avea loc așa cum și-ar fi dorit cei doi.

Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. După ce a divorțat de partenera care i-a fost alături timp de 28 de ani, politicianul de 56 de ani s-a logodit cu Irina Alexandra Tănase în iarna acestui an, dar nu i-a dăruit iubitei și un inel.

,,Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”, a spus Dragnea.

Citește și: Ce parere au parintii Irinei Tanase despre relatia cu Liviu Dragnea. Dezvaluiri incredibile

Luna trecută, la sfârșitul unui miting electoral desfăşurat la Craiova, Liviu Dragnea a declarat că se va căsători cu iubita sa, care i-a fost alături în ziua respectivă. În acest sens, nunta poate avea loc, legal, dar nu așa cum și-au dorit, ci la penitenciarul Rahova, potrivit fanatik.ro.