Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. Se mai poate CĂSĂTORI politicianul cu Irina Tănase? „Pur și simplu am decis…”

Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. Se mai poate CĂSĂTORI politicianul cu Irina Tănase? „Pur și simplu am decis…”
Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. Se mai poate CĂSĂTORI politicianul cu Irina Tănase? „Pur și simplu am decis...”
Autor:

Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. Liviu Dragnea,  fost președinte al Partidului Social Democrat, va trebui să execute o pedeapsă de 3 ani și jumătate cu executare. Nunta cu alesa inimii sale, Alexandra Irina Tănase, în vârstă de 26 de ani, nu mai poate avea loc așa cum și-ar fi dorit cei doi.

Momente triste pentru logodnica lui DRAGNEA. După ce a divorțat de partenera care i-a fost alături timp de 28 de ani, politicianul de 56 de ani s-a logodit cu Irina Alexandra Tănase în iarna acestui an, dar nu i-a dăruit iubitei și un inel.

,,Pur și simplu am decis să fie lângă mine la congres. S-a vobit despre acel inel, nu sunt zgârcit, dar nu este un inel scump. I l-am dăruit, dar nu este un inel de logodnă”, a spus Dragnea.

Luna trecută, la sfârșitul unui miting electoral desfăşurat la Craiova, Liviu Dragnea a declarat că se va căsători cu iubita sa, care i-a fost alături în ziua respectivă. În acest sens, nunta poate avea loc, legal, dar nu așa cum și-au dorit, ci la penitenciarul Rahova, potrivit fanatik.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X