Elton John s-a aflat într-o situație dificilă, după ce artistul și-a pierdut vocea chiar la mijlocul recitalului pe care îl dădea pe stadionul Mount Smart din Auckland.

Sir Elton John s-a plâns fanilor că „tocmai am rămas fără voce. Nu pot să cânt. Trebuie să plec. Îmi pare rău”, a spus artistul, aparent în lacrimi, aplecându-se peste pian și scuturându-și capul. Mai exact, în timp ce se afla în mijlocul recitalului pe care îl dădea pe stadionul Mount Smart din Auckland, artistul a fost nevoit să părăsească scena.

Recent, Elton John urca pe scena Galei premiilor Oscar, unde melodia „(I’m Gonna) Love Me Again”, pe care a compus-o pentru filmul autobiografic „Rocketman”, a fost declarată „cel mai bun cântec original”.

Elton John, mesaj către fani: Am cântat cu toată inima

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Înainte de recitalul din Auckland, artistul anunțase că a fost diagnosticat cu o formă de pneumonie pe care a dus-o pe picioare, însă a promis că se va strădui să fie la înălțime. La un moment dat, la jumătatea concertului, a fost consultat de un medic și, în ciuda bolii, a reușit să cânte clasicele și îndrăgitele sale melodii „Candle in the Wind” and „All the Girls Love Alice”.

În cele din urmă, nu a putut să parcurgă tot playlist-ul, vocea cedându-i în timp ce încerca să cânte „Daniel”.

La puțin timp după ce a părăsit scena,Elton le-a adresat un mesaj emoționant fanilor, pe Instagram: „Am cântat cu toată inima, până ce vocea nu m-a mai ajutat. Sunt dezamăgit, foarte tulburat și supărat. Am dat tot ce aveam. Multumesc pentru sprijinul vostru extraordinar și pentru toată dragostea pe care mi-ați arătat-o tot timpul spectacolului din seara aceasta. Vă sunt recunoscător pentru totdeauna. Cu dragoste, Elton”, a scris Elton John, potrivit evz.ro.