Momente socante in India! Iulia Vantur a facut un SCANDAL URIAS. Salman Khan a fost nevoit sa RENUNTE!

Actorul Salman Khan, celebra vedetă de la Bolywood a fost invitat să joace într-o nouă peliculă care l-ar fi putut face și mai celebru. Actorul a cerut scenariul, l-a citit și a renunțat la film imediat. Se pare că personajul pe care îl juca Salman Khan se săruta destul de mult cu un alt personaj jucat de o frumoasă actriță din India.

Așadar, celebrul actor și-a făcut un calcul rapid și a ajuns la concluzia că mai bine renunță la o sumă foarte frumoasă de bani, pentru a avea liniște acasă, unde îl așteaptă românca Iulia Vântur.

Citește și: Bianca Drăgușanu a divorțat! Vedeta s-a despărțit cu scandal de Alex Bodi!

Actrița alături de care urma să joace Salman Khan este foarte frumoasă. O cheamă Alice Bratt, are 26 de ani și are origini indiene, dar cetățenie britanică.

Iulia Vântur este foarte geloasă, în general, lucru despre care s-a mai scris chiar și în presa din India. Iulia Vântur a fost foarte aproape de o criză de gelozie și în anul 2014, când o fostă iubită de-a lui Salman Khan a fost la o petrecere dată de marele actor. Cu acea ocazie, Iulia Vântur s-a făcut foc și pară, iar fosta iubită a actorului s-a văzut nevoită să plece de la petrecere după numai o jumătate de oră, după cum scria libertatea.ro.