Momente negre in familia lui Reghecampf! Fiica antrenorului s-a stins din viata

Momente negre in familia lui Reghecampf! Fiica antrenorului s-a stins din viata
Momente negre in familia lui Reghecampf! Fiica antrenorului s-a stins din viata
Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit în trecut cu Mariana Pfeiffer, iar în timpul mariajului lor s-au născut o fată și un băiat. Din nefericire, Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la doar o lună după ce a implinit un an.
Ana Lisa Cristina Reghecampf s-a stins din viață din cauza unei malformații congenitale la inimă. După ce a fost finalizat divorțul dintre Laurențiu și Mariana, Luca a rămas în grija mamei sale, alături de care locuiește în Germania. Cu toate acestea, însă, el a făcut naveta între România și Emiratele Arabe Unite, pentru a fi cât mai mult timp împreună cu tatăl său.

Anamaria Prodan i-a dăruit soțului ei un băiețel, care îi poartă numele. Laurențiu Reghecampf Jr este alintat de apropiați Bebeto și se înțelege de minune cu fratele său vitreg, dar și cu surorile vitrege: Sarah și Rebecca Dumitrescu.

În plus, Anamaria Prodan nu face diferențe între copii, spunând despre băiatul cel mare al soțului ei că este „băiatul nostru din prima căsătorie a lui Laurențiu”, postând foarte des imagini cu acesta pe conturile sale de pe rețelele de socializare, potrivit cancan.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X