}

Momente grele pentru Andreea Bălan? Impresarul artistei a făcut un anunț important despre cariera sa: „Va urca pe scenă peste…”

Momente grele pentru Andreea Bălan? Impresarul artistei a făcut un anunț important despre cariera sa: „Va urca pe scenă peste…”
Momente grele pentru Andreea Bălan? Impresarul artistei a făcut un anunț important despre cariera sa: „Va urca pe scenă peste...”
Autor:

După ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, fiind resuscitată timp de un minut, Andreea Bălan traversează o perioadă dificilă, iar impresarul artistei, Florin Nedelcu, a făcut un anunț important despre cariera ei.

Surse din anturajul artistei declarau, pentru Wowbiz.ro, la doar câteva zile de la operație, că aceasta va fi nevoită să aștepte șase luni până se va putea întoarce pe scenă, însă Andreea va urca pe scenă mai repede decât se așteptau apropiații.

„Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte. Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare. Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte. Ea a explicat că ea este cea care are grijă, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru”, a adăugat sursa.

Florin Nedelcu anunță, acum, altceva. Andreea va urca pe scenă peste aproximativ două săptămâni, mai exact pe 30 martie, unde va susține un show incendiar și plin de energie.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X